PASTI NEGERI PERAK

Pusat Asuhan Tunas Islam Negeri Perak

Mesyuarat kali Pertama Sesi 2011

2 Comments

Bertempat di Rumah PASTI Perak, berlangsung Mesyuarat kali Pertama untuk sesi 2011 bermula jam 3.00 petang.Mesyuarat membincangkan banyak perkara antaranya ialah Dasar baru PASTI 2011, iaitu program Puasa Sunat, Usrah Guru PASTI, Skim Takaful AJK/Guru/Murid dan Buletin PASTI 2011.

ALP yang hadir

Mesyuarat juga melantik AJK baru untuk sesi 2011, tahniah di atas lantikan, semoga program berjalan lancar dan berkhidmat dengan IKHLAS dan BERSUNGGUH-SUNGGUH. Tahun 2011 PASTI Perak  menjadikannya  tahun “MEMANTAPKAN JIWA DAN MUTU KERJA” dari semua peringkat. Mesyuarat tamat jam 6.15 petang..

Tahniah atas lantikan

Serahan surat lantikan

Advertisements

2 thoughts on “Mesyuarat kali Pertama Sesi 2011

  1. Pingback: kiriman blog yang paling banyak dibaca pada 30/12/2010. « neutral

  2. Assalamualaikum… saya ingin memaklumkan bahawa saya amat berdukacita dengan buku tulis sekolah pasti al-mutasim, titi serong dimana dibelakang buku tersebut dicetak dengan susunan rukun islam yang salah. Begitu ramai ustaz dan kakitangan pasti kenapa tidak perihatin perkara ini. Seperkara lagi begitu ramai syarikat pencetak kenapa syarikat bangsa cina yang dipilih. Bagi saya walaupun draf yg dihantar betul, mungkin syarikat tersebut telah mebuat silap atau sengaja nak mempermainkan agama kita. Tolonglah jgn pandang mudah perkara yg melibatkan agama. Saya cadangkan buku tersebut diambil kembali biarpun kita rugi tetapi kita tak rugi diakhirat. Tolong ambil tindakan dengan segera. Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s